Компанія Біфоріум долучається до програми державного єВідновлення

Компанія Біфоріум долучається до програми державного єВідновлення, спрямованої на надання фінансової підтримки для відновлення пошкодженого житла, що стало наслідком бойових дій. Ми з радістю оголошуємо про наше партнерство з цією програмою, яка призначена для тих, чиє житло зазнало збитків та потребує відновлення світлопрозорих конструкцій.

Біфоріум разом з програмою єВідновлення створює можливість для отримання фінансової допомоги для житлових об'єктів, які були пошкоджені унаслідок бойових дій після 24 лютого 2022 року та розташовуються на неокупованій території. Якщо ваше житло потребує відновлення і ви не встигли відремонтувати його самостійно, ви можете звернутися за фінансовою допомогою.

Для того щоб отримати фінансову підтримку, вам необхідно подати заявку до програми "Дія" через відповідний застосунок або на офіційному веб-сайті. Після подання заявки, співробітники програми можуть зв'язатися з вами для проведення огляду пошкоджень та визначення суми фінансової підтримки. Рішення буде сповіщено через той самий канал зв'язку.

Отримані кошти можна буде використати для відновлення вашого житла, зокрема на придбання світлопрозорих конструкцій REHAU. Партнерство Біфоріум з програмою єВідновлення робить можливим використання отриманих коштів і для придбання віконних та дверних конструкцій, наданих нашою компанією.

Разом з програмою єВідновлення, компанія Біфоріум зобов'язаний допомагати у відновленні вашого житла після пошкоджень, спричинених бойовими діями. Ми готові сприяти вам у цьому процесі та надавати необхідну підтримку для відновлення комфорту та безпеки вашого житлового простору.

 

Теплий кредит на вікна від Ощадбанку та Укргазбанку - ВІДНОВЛЕННЯ ПРОГРАМИ!

Теплий кредит на вікна від Ощадбанку та Укргазбанку - ВІДНОВЛЕННЯ ПРОГРАМИ!

Урядова програма з енергозбереження – це можливість придбання енергоефективних товарів у кредит. За умовами програми "Енергоефективність" відшкодовує Вам до 35% від суми кредиту.

Унікальна пропозиція для пенсіонерів - знижка 10%

Унікальна пропозиція для пенсіонерів - знижка 10%

Віконна компанія Salamander в г. Харьков з особливою турботою і повагою ставиться до людей похилого віку, пенсіонерам та ветеранам Великої Вітчизняної Війни.

"Зимові вікна" - найкращі ціни

"Зимові вікна" - найкращі ціни

Не пропустіть свій шанс замовити вікна за найнижчими цінами - за зимовими цінами!

REHAU: підсумки весняного виставкового сезону 2014

REHAU: підсумки весняного виставкового сезону 2014

Завершилася третя з анонсованих весняних будівельних виставок сезону 2014. REHAU дякує всім, хто відгукнувся на наше запрошення та відвідав виставкові майданчики Одеси, Дніпропетровська та Харкова.

2003-2022 REHAU ХАРЬКОВ