ЄБРР збільшив розмір грантів на утеплення житла за програмою IQ energy до 35%

ЄБРР збільшив розмір грантів на утеплення житла за програмою IQ energy до 35%

Новий матеріал

«Програма фінансування енергоефективності житла від ЄБРР IQ energy: нові переваги для бізнесу та населення» Європейський банк реконструкції та розвитку більш ніж удвічі збільшив розмір компенсації за програмою IQ energy, яка спрямована на модернізацію та утеплення житла. При цьому максимальна сума гранту, яка доступна одній фізособі, залишилася незмінною і становить 3000 євро.

Під час прес-конференції Шевка Аджунер, директор ЄБРР в Україні, нагадав про цілі програми IQ energy: « житло, але й, що набагато важливіше у довгостроковій перспективі, свідомо переходити до раціонального споживання енергоресурсів через використання сучасних енергоефективних технологій.

Компенсація виплачуватиметься протягом 3-5 тижнів після підтвердження електронної заявки. Її можна буде отримати не лише на основне обладнання, а й на супутні товари, а також вартість монтажних робіт, якщо вони були придбані у кредит від банків-партнерів програми разом із основним обладнанням. Договори про співпрацю щодо програми IQ energy підписано з Райффайзен Банком Аваль, УкрСиббанк та ОТП Банком. Компенсацію можна отримати і при купівлі товарів за допомогою кредитних карток за рахунок кредитних коштів від Райффайзен Банку Аваль або ОТП Банку.

Керівник програми IQ energy Оксана Булгакова представила нову категорію, на яку можна буде отримати компенсацію при модернізації житла, - рекуператори: «Ми очікуємо, що нові умови та розширення каталогу технологій дозволять українцям модернізувати свої будинки якісними матеріалами, які відповідають європейським стандартам , та сприяти мінімізації втрат тепла у житловому секторі та підвищенню рівня комфорту ».

Нові умови діють для товарів, куплених у кредит від банків-партнерів, починаючи з 11.07.17.

Aval  Otpbank  Ukrsibbank

ЕБРР увеличил размер грантов на утепление жилья по программе IQ energy до 35%

Зверніться до нашого офісу для отримання детальної інформації інофрмації

Теплий кредит на вікна від Ощадбанку та Укргазбанку - ВІДНОВЛЕННЯ ПРОГРАМИ!

Теплий кредит на вікна від Ощадбанку та Укргазбанку - ВІДНОВЛЕННЯ ПРОГРАМИ!

Урядова програма з енергозбереження – це можливість придбання енергоефективних товарів у кредит. За умовами програми "Енергоефективність" відшкодовує Вам до 35% від суми кредиту.

Унікальна пропозиція для пенсіонерів - знижка 10%

Унікальна пропозиція для пенсіонерів - знижка 10%

Віконна компанія Salamander в г. Харьков з особливою турботою і повагою ставиться до людей похилого віку, пенсіонерам та ветеранам Великої Вітчизняної Війни.

"Зимові вікна" - найкращі ціни

"Зимові вікна" - найкращі ціни

Не пропустіть свій шанс замовити вікна за найнижчими цінами - за зимовими цінами!

REHAU: підсумки весняного виставкового сезону 2014

REHAU: підсумки весняного виставкового сезону 2014

Завершилася третя з анонсованих весняних будівельних виставок сезону 2014. REHAU дякує всім, хто відгукнувся на наше запрошення та відвідав виставкові майданчики Одеси, Дніпропетровська та Харкова.

2003-2022 REHAU ХАРЬКОВ